Blog

Ralph Groenink

Black Friday Koffie Deals 2021

Bij mijnkoffiebonenwinkel.nl houden wij van koffie deals. En laat nu net Black Friday voor de deur staan. Omdat veel (koffie)aanbieders al zijn gestart met hun Black Friday koffie deals delen wij in dit artikel alvast de beste deals met jou!

Lees verder >>
Ralph Groenink

Vier verschillende soorten koffiebonen uitgelegd

Zoals de kleding de man maakt, zo maken de bonen de koffie. Maar de ene koffie is de andere niet, en dat verschil zit ‘m dus precies in de bonen. Wij van mijnkoffiebonenwinkel.nl vinden het belangrijk dat je koffie drinkt die bij je past. Daarom lichten we hieronder de vier verschillende soorten koffiebonen toe.

Lees verder >>
Ralph Groenink

French Press Koffie maken? Leer de ultieme techniek (8 stappen)

Ben jij, net als ik, gek op koffie en altijd opzoek naar de lekkerste manieren om koffie te maken? Blijf dan hangen want onlangs heb ik deze techniek van French Press koffie maken ontdekt en ik drink sindsdien bijna geen andere koffie meer. Dat is ook de voornaamste reden dat ik deze techniek graag met je wil delen. Zodat jij, net als ik, oprecht de lekkerste koffie van je leven kunt proberen.

Lees verder >>

Meld je aan voor de heetste koffiedeals!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je maandelijks de beste koffiedeals in je mailbox. Wanneer je aangemeld bent doe je automatisch mee aan onze winactie! We verloten namelijk elke maand een koffiebonen pakket van Gran Maestro Italiano onder alle nieuwe aanmelders.

Jouw gegevens: